Rusia: doi poliţişti, demişi după un moment de tandreţe la morgă

Rusia: doi poliţişti, demişi după un moment de tandreţe la morgă

FOTO Telegram via Moscow Times

Un anchetor criminalist din Moscova şi o colegă de-a sa mai tânără au plătit cu funcţiile momentul de tandreţe pe care l-au surprins printre cadavre şi l-au făcut public.

Ştiri pe aceeaşi temă

Viaceslav Gorneev, şeful Departamentului de Investigaţii Criminale din raionul Şciukino din Moscova, şi iubita sa Tatiana Purişeva au luat într-o zi pauză de la munca din morgă şi şi-au făcut câteva selfiuri zâmbind printre cadavre.

Pozele respective au ajuns şi la superiorii lor din Ministerul de Interne, care au deschis o anchetă.

Vineri, Poliţia Rusă a anunţat concedierea celor doi, pe motivul că „au defăimat onoarea unui funcţionar al Ministerului de Interne”.

Viaceslav Gorneev, în vârstă de 31 de ani, nu este la primul scandal legat de activitatea sa profesională. Polticianul de opoziţie Dmitri Gudkov l-a acuzat acum câţiva ani că i-a plantat droguri jurnalistului Andrei Evgheniev, angajat la postul Zvezda, care aparţine Ministerului rus al Apărării. Evgheniev a fost condamnat în 2016 la trei ani de închisoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: