Rusia. Un camion a fost luat de ape după ce podul pe care se afla a cedat. Şoferul a supravieţuit în mod miraculos VIDEO

Rusia. Un camion a fost luat de ape după ce podul pe care se afla a cedat. Şoferul a supravieţuit în mod miraculos VIDEO

În mod miraculos şoferul a supravieţuit, dar camionul a fost luat de ape Foto: Captura video

Precipitaţiile abundente au afectat şi mai multe zone din Rusia. Imagini şocante au fost surprinse în Uryum, unde un camion este luat de ape cu tot cu pod. Şoferul a reuşit să se salveze în mod miraculos.

Ştiri pe aceeaşi temă

Podul, realizat în principal din lemn, fusese construit pentru a înlocui un pod rutier distrus într-o inundaţie anterioară. Dar ploile recente au făcut din traversarea podului de lemn o activitate riscantă, potrivit Sky News.

Câţiva martori au surprins momentul în care camionul încerca să traverseze podul spre satul Uryum, la mai mult de 3.700 mile la est de Moscova. Pe măsură ce camionul ajunge spre mijlocul podului, structura începe să cedeze şi, în cele din urmă, se prăbuşeşte în râu, cu tot cu vehicul.

În mod miraculos, şoferul a supravieţuit, dar camionul a fost luat de ape.

Podul din Uryum nu este singurul care a fost deteriorat de ploaia extremă în ultimele zile. Inundaţiile au deterioat şi un pod de pe calea ferată transsiberiană. 

Un alt pod a cedat în regiunea Zabaikalsk, la aproximativ 190 de mile nord de graniţa Rusiei cu China şi Mongolia. Nu au fost raportate victime. 

Aproximativ 650 de case au fost inundate şi cinci poduri rutiere au fost măturate de inundaţiile din regiune, potrivit agenţiei de ştiri TASS. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările