Rusia ameninţă că va ataca Kievul cu ocazia vizitei oficialilor occidentali: „Armata rusă este în aşteptare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serghei Soigu FOTO EPA-EFE
Serghei Soigu FOTO EPA-EFE

Ministerul rus al Apărării a ameninţat oficialii occidentali care se deplasează în capitala Ucrainei că armata rusă va ataca oraşul, conform publicaţiei Bild.

Ministrul rus Serghei Şoigu a ameninţat oficialii străini care vin în Kiev în această perioadă: „Armata rusă este în aşteptare 24 de ore din 24 şi poate lansa oricând lovituri asupra centrelor decizionale din Kiev cu arme de înaltă precizie, cu rază lungă de acţiune”, a transmis el. „Nu ar fi neapărat o problemă dacă reprezentanţii  ţărilor occidentale ar fi prezenţi”, a continuat oficialul rus. 

Cine a vizitat Kievul de la începutul războiului

Premierul Nicolae Ciucă şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, au fost marţi într-o vizită oficială la Kiev. Cei doi s-au întâlnit la Kiev cu Volodimir Zelenski, cu premierul Ucrainei şi cu preşedintele Radei Supreme, apoi au vizitat două dintre cele mai bombardate oraşe de lângă capitala Ucrainei. 

În ultimele săptămâni, premierul britanic Boris Johnson, preşedintele Comisiei UE Ursula von der Leyen, secretarul american al Apărării Lloyd Austin şi secretarul de stat al SUA Antony Blinken au călătorit la Kiev. De asemenea, în capitala Ucrainei au fost prezenţi mai mulţi şefi de stat din UE.

Vă mai recomandăm:

Sinuciderea culturală a Rusiei. Ioan Stanomir, politolog: „De la Stalin, ruşii au învăţat că un glonţ este soluţia“

Război în Ucraina. Kuleba: „Moscova simte că se apropie înfrângerea în Ucraina”. Ruşii, acuzaţi că mobilizează forţat bărbaţi din teritoriile ocupate

Cum au trăit românii accidentul nuclear de la Cernobîl: „O cumnată a vomitat trei zile...“

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite