„Rugăciunea“ unui oligarh rus fugar în faţa unei reprezentanţe Rolls-Royce din Londra VIDEO

„Rugăciunea“ unui oligarh rus fugar în faţa unei reprezentanţe Rolls-Royce din Londra VIDEO

Oligarhul rus Evgheni Cicivarkin

Oligarhul rus fugar Evgheni Cicivarkin a dat un spectacol amuzant londonezilor. El s-a rugat în faţa unei reprezentanţe Rolls-Royce din centrul capitalei britanice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oligarhul fugar Evgheni Cicivarkin a venit cu un covoraş ce arata ca un dolar uriaş şi a început să imite rugăciunea musulmană în fata ueni reprezentanţe Rolls-Royce din centrul Londrei. Cicivarkin este unoscut pentru comportamentul său extravagant şi provocator. Videoclipul cu imitarea rugăciunii musulmane a fost postat pe contul lui Instagram.
 
"Sunt adesea întrebat cum să devii bogat. E foarte uşor, le spun. „Surya namaskar“ (Salutul Soarelui). Dimineaţa şi seara ", a spus el în mesajul care însoţeste filmul.
 
Comentariile ruşilor nu au întârziat: „ Va fi iertat. Iertăm oile rătăcite şi le dăm întotdeauna o şansă“. „Nu este bine în Londra, sufletul lui este în durere. De aceea face lucruri ciudate ", a scris un utilizator. "Genia (diminutivul de la Evgheni) are doar un singur Dumnezeu - capitalismul", a scris un alt utilizator.
 
Fondator şi fost co-proprietar al reţelei de magazine care vând telefoane mobile Evroset, Evgheni Cicivarkin a părăsit Rusia în 2008 şi s-a instalat în Regatul Unit. În 2009, justiţia rusă l-au acuzat de răpire şi extorcare. Moscova chiar a cerut Londrei să-l extrădeze. Dar el trăieşte în Marea Britanie, unde lucrează în domeniul vinificaţiei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările