Râsul lui Vladimir Putin când e întrebat dacă este un criminal VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râsul lui Putin când este întrebat dacă se consideră un criminal. FOTO Captură Digi24
Râsul lui Putin când este întrebat dacă se consideră un criminal. FOTO Captură Digi24

Într-un interviu acordat postului NBC, cu doar câteva zile îmainte de întâlnirea, la Geneva, cu omologul său american, Joe Biden, preşedintele rus Vladimir Putin a râs când a fost întrebat despre acuzaţiile că ar fi un „criminal”.

„Avem o relaţie bilaterală care în ultimii ani s-a deteriorat până a ajuns în punctul cel mai scăzut. Cred că fostul preşedinte american, domnul Trump, este un individ extraordinar, talentat, altfel nu ar fi devenit preşedinte.

Preşedintele Biden este total diferit de Trump, pentru că preşedintele Biden este un om de carieră. Şi-a petrecut, practic, în lumea politicii întreaga perioadă a maturităţii. Există unele avantaje şi unele dezavantaje, dar el este un alt tip de persoană şi marea mea speranţă este că actualul preşedinte american nu va lua decizii pe baza unor impulsuri”, observă  preşedintele rus în interviul acordat NBC.

„Domnule preşedinte, sunteţi un criminal?, îl întreabă direct jurnalistul NBC, potrivit Digi 24.

„De-a lungul mandatului meu, m-am obişnuit cu tot felul de atacuri venite din toate părţile, sub tot felul de pretexte şi motive şi de un calibru şi o înverşunare diferite, nimic nu mă mai surprinde. Cred că aceasta este o expresie a culturii americane, unde este considerată normală. Apropo, aici nu este considerată ceva normal”.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite