Putin susţine că Rusia este tot mai vizată de atacuri cibernetice orchestrate de alte state

Putin susţine că Rusia este tot mai vizată de atacuri cibernetice orchestrate de alte state

Vladimir Putin FOTO EPA-EFE

Vladimir Putin a declarat, vineri, că numărul atacurilor cibernetice asupra Rusiei organizate de către „structuri de stat” străine a crescut, iar Moscova va trebui să îşi consolideze securitatea cibernetică prin reducerea riscului de a utiliza produse software şi hardware din străinătate, relatează Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Se fac încercări intenţionate în vederea dezactivării resurselor de internet ale infrastructurii informaţionale critice a Rusiei”, a afirmat liderul rus Putin.
 
De asemenea, Putin a instruit Guvernul rus să evalueze măsurile luate de ţările din cadrul Organizaţiei Mondiale a Comerţului (OMC) care restricţionează comerţul cu Moscova, se arată într-un document publicat pe site-ul Kremlinului.
 
Putin a declarat în luna aprilie că restricţiile „ilegale” impuse companiilor ruse de către statele occidentale contravin normelor Organizaţiei Mondiale a Comerţului şi a instruit Guvernul rus să îşi actualizeze strategia în cadrul OMC până la 1 iunie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările