Preşedintele rus Vladimir Putin a dezvăluit cum îl ajută antrenamentele de judo în relaţiile diplomatice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Putin la judo FOTO Reuters
Vladimir Putin la judo FOTO Reuters

Preşedintele Vladimir Putin practică artele marţiale încă din copilărie, menţinându-se într-o formă de invidiat pentru mulţi. Liderul rus deţine mai multe titluri în judo şi sambo şi chiar şi-a publicat propriul ghid video despre lucrurile de bază de ştiut despre judo.

Potrivit preşedintelui rus Vladimir Putin, judo este mai mult decât un sport, este un fel prin care o persoană se poate îmbunătăţi pe sine şi poate crea legături cu unii lideri mondiali. Într-un interviu pentru ziarul mongol Udriin Sonin, Putin a spus că el şi preşedintele Khaltmaaglin Battulga au găsit repede un punct comun datorită faptului că amândoi practică judo.

„Battulga practică atât judo, cât şi sambo şi este un maestru al artelor marţiale recunoscut la nivel mondial. Interesele comune şi un mod comun de a gândi ne-au ajutat repede să ajungem pe aceeaşi lungime de undă. Ne ajută să susţinem un dialog eficient, să rezolvăm probleme bilaterale într-o manieră constructivă şi să obţinem un succes mai mare în implementarea proiectelor promise”, a spus liderul de la Kremlin.

Preşedintele rus a adăugat că judo îmbunătăţeşte viaţa unei persoane, în general, dezvoltând „voinţa, respectul pentru ceilalţi, tăria de caracter, capacitatea de a primi o lovitură şi a ieşi din orice impas cu demnitate”.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite