O femeie din Rusia şi-a înjunghiat sora de 189 ori, geloasă pe frumuseţea ei FOTO VIDEO

O femeie din
Rusia şi-a înjunghiat sora de 189 ori, geloasă pe frumuseţea ei FOTO VIDEO

foto east2west news

O femeie din Rusia a fost condamnată la 13 ani de închisoare după ce şi-a omorât cu brutalitate sora de 17 ani care era model, fiind geloasă pe frumuseţea ei, relatează DailyMail.

Elizaveta Dubrovina, în vârstă de 22 ani, şi-a înjunghiat sora Stefania de 189 ori, i-a tăiat urechea dreaptă şi i-a scos ochii, raportează instanţa din St. Petersburg.

Elizaveta Dubrovina, 22, plunged a knife into her sister's vital organs at least 189 times and gouged out her eyes

Elizaveta a fost găsită vinovată pentru „crimă cu deosebită cruzime”. Filmările din timpul procesului arată lipsa de remuşcare a femeii.

Rapoartele examinării arată că Stefania a murit în urma pierderii de sânge, cauzată de multiplele răni.

Elizaveta fusese reţinută şi în 2016 pentru crimă, însă a fost eliberată pentru că a fost găsită cu tulburări psihice şi a fost pusă sub tratament.

Stefania a fost ucisă în locuinţa iubitului ei, Alexey Fateev, în vârstă de 44 ani, care i-a găsit trupul neînsufleţit şi a anunţat autorităţile.

Foto: stânga Elizaveta, dreapta Stefania

Elizaveta Dubrovina (pictured), 22, stabbed sibling Stefania at least 189 times, severing her right ear, a court ruledElizaveta Dubrovina, 22, stabbed sibling Stefania (pictured) at least 189 times, severing her right ear, a court ruled

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: