Motocicliştii lui Putin, „Lupii nopţii“, în drum spre Berlin

Motocicliştii lui Putin, „Lupii nopţii“, în drum spre Berlin

Lupii nopţii FOTO AFP

Membrii clubului de motociclişti ruşi „Lupii Nopţii“ sunt în drum spre Berlin pentru a aniversa, pe 9 mai, 71 de ani de la Victoria asupra nazismului. Susţinătorii lui Putin au trecut prin mai multe state europene pentru a ajunge în Germania şi au întâmpinat unele dificultăţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Motocicliştii, mari susţinători ai liderului de la Kremlin, care participă la raliu Moscova-Berlin, cu ocazia Zilei Victoriei, au onorat memoria soldaţilor sovietici la Varşovia, chiar dacă în primă fază Polonia le-a refuzat intrarea pe teritoriul său.
 
Ba chiar, ambasadorul polonez în Rusia, Katarzyna Pełczyński-NAŁĘCZ, a fost convocată la Ministerul rus de Externe în legătură cu refuzul autorităţilor poloneze de a permite intrarea unui grup de motociclişti din Rusia, anunţă „RIA Novosti”, citând o sursă din cadrul Ministerului rus de Externe.
 
Pe 29 aprilie, clubul de motociclişti Lupii Nopţii a plecat într-un turneu european cu destinaţia Berlin, urmând să traverseze Belarus, Polonia, Slovacia, Republica Cehă şi Austria. Motocicliştii vor să ajungă la Berlin pe 9 mai, pentru a sărbători victoria asupra Germaniei hitleriste.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările