Ministrul de Externe rus Serghei Lavrov susţine că şcolile occidentale îi învaţă pe elevi că Iisus Hristos a fost bisexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a scris în cotidianul rusesc Kommersant, un editorial în care critică democraţiile liberale. El susţine că elevii sunt învăţaţi în şcolile occidentale că Iisus Hristos a fost bisexual şi non-binar.

„În mai multe ţări occidentale, elevii învaţă la şcoală că Iisus Hristos era bisexual”, a declarat Serghei Lavrov, care a mai descris presupusele învăţături drept nişte „încercări de a încălca însăşi natura umană”, pe lângă dreptul internaţional.

Serghei Lavrov a făcut afirmaţia fără a oferi dovezi concrete şi a subliniat „permisivitatea fără limite” a Statelor Unite al Americii şi a Europei, care „vor să impună o ordine bazată pe reguli asupra unor ţări precum China şi Rusia, pe care le eticheteze -democraţii autocratice-”.

Site-ul de ştiri rusesc It's My City a transmis că originile probabile ale afirmaţiei lui Lavrov fac referire la un videoclip viral pe platformele TikTok şi Telegram, în care o mamă din Australia îşi ascultă copiii cum dezbat orientarea sexuală a lui Isus. În videoclip, fiul femeii spune că Iisus este bisexual „pentru că iubeşte toţi oamenii din lume” şi non-binar „pentru că poartă o rochie”. „Am învăţat asta la şcoală”, mai spune băiatul, scrie Digi24.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite