Medvedev: Rusia nu trebuie să-şi facă iluzii că sancţiunile ce i-au fost impuse vor fi ridicate prea curând

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rusia nu trebuie să-şi facă iluzii că sancţiunile ce i-au fost impuse de statele occidentale vor fi ridicate prea curând, a avertizat duminică premierul rus, Dmitri Medvedev, transmite Reuters.

„Este evident că toate acestea vor dura mult timp. Să nu ne bazăm pe alegerile din alte ţări sau pe noii lideri ai acestora“, a afirmat el în timpul unei întâlniri în cadrul Partidului Rusia Unită, făcând aluzie la instalarea lui Donald Trump la Casa Albă.

Într-un interviu acordat acordat publicaţiilor „The Times“ şi „Bild“ înainte de preluarea mandatului de preşedinte al SUA, Donald Trump a declarat că va propune ridicarea regimului de sancţiuni impus Rusiei ca urmare a anexării regiunii Crimeea în schimbul unui acord de reducere a arsenalului nuclear cu Moscova.

„În primul rând, cred că armele nucleare ar trebui să fie mult mai puţine, reduse substanţial. Însă Rusia suferă foarte mult din cauza sancţiunilor, dar cred că se poate întâmpla ceva de pe urma căruia să beneficieze foarte mulţi oameni“, a afirmat Donald Trump în respectivul interviu. 

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite