Marine Le Pen, invitată în Crimeea

Marine Le Pen, invitată în Crimeea

Marin Le Pen FOTO EPA

Autorităţile din Crimeea au invitat-o pe politiciana franceză, Marine Le Pen, să viziteze peninsula. Marine Le Pen este fiica lui Jean-Marie Le Pen.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marine Le Pen a fost avocată între 1992 şi 1998, deputată în Parlamentul European din 2004, preşedintă a Partidului Frontului Naţional. Autorităţile din Crimeea vor fi bucuroase dacă Marine Le Pen va vizita peninsula, a anunţat vicepremierul Guvernului din Crimeea, Gheorghi Muradov. 
 
«Cei din Crimeea vor fi bucuroşi dacă domnia sa ne va onora cu o vizită. Ne bucurăm de toţi cei care îşi exprimă dorinţa de a vizita peninsula, mai ales de vizitele personalităţilor politice care au o atitudine favorabilă faţă de republica noastră», a mai precizat vicepremierul Guvernului din Crimeea, Gheorghi Muradov, citat de Agenţia de presă RIA NOVOSTI. 
 
Acesta a menţionat faptul că punctul de vedere exprimat de politiciana franceză, Marine Le Pen, va prevala în politica mondială. Politiciana franceză, Marine Le Pen, a declarat că este dispusă să recunoască Crimeea, în cazul în care va câştiga alegerile prezidenţiale din Franţa.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările