Fosta soţie a lui Putin s-a recăsătorit cu un bărbat mai tânăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta soţie a preşedintelui rus Vladimir Putin, Liudmila (58 de ani), s-a recăsătorit şi a luat numele de familie al noului soţ, în vârstă de 37 de ani, scrie presa rusă.

Ştirea că fosta soţie a preşedintelui rus s-a recăsătorit a fost difuzată iniţial pe 19 ianuarie pe portalul sobesednik.ru. Opozantul rus Aleksei Navalnîi şi colegul său de la Fondul de luptă împotriva corupţiei Gheorghi Alburov au confirmat-o luni, după ce au verificat informaţiile cuprinse pe istoricul actului de proprietate al unui apartament din Sankt Petersburg.

Potrivit sobesednik.ru, Liudmila Şkrebneva, fosta Putina, s-a recăsătorit cu Artur Oceretnîi şi a luat numele de familie al noului soţ.

Artur Oceretnîi, în vârstă de 37 de ani, este director la Centrul de Dezvoltare a Comunicării Interpersonale (ŢRMK)  şi la editura „Literaturnaia uceba“. Anterior, el a lucrat pentru compania „Art Show Center“, care a organizat evenimente pentru partidul Rusia Unită, gigantul Gazprom şi alte structuri de stat.

image

Artur Oceretnîi FOTO ŢRMK via sobesednik.ru

Preşedintele rus şi-a anunţat separarea de soţia sa în iulie 2013. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 30 de ani şi au două fiice: Maria (30 de ani) şi Katerina (29 de ani).

Vladimir Putin îşi anunţă separarea de fosta sa soţie în iunie 2013

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite