Fosta soţie a lui Putin s-a recăsătorit cu un bărbat mai tânăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta soţie a preşedintelui rus Vladimir Putin, Liudmila (58 de ani), s-a recăsătorit şi a luat numele de familie al noului soţ, în vârstă de 37 de ani, scrie presa rusă.

Ştirea că fosta soţie a preşedintelui rus s-a recăsătorit a fost difuzată iniţial pe 19 ianuarie pe portalul sobesednik.ru. Opozantul rus Aleksei Navalnîi şi colegul său de la Fondul de luptă împotriva corupţiei Gheorghi Alburov au confirmat-o luni, după ce au verificat informaţiile cuprinse pe istoricul actului de proprietate al unui apartament din Sankt Petersburg.

Potrivit sobesednik.ru, Liudmila Şkrebneva, fosta Putina, s-a recăsătorit cu Artur Oceretnîi şi a luat numele de familie al noului soţ.

Artur Oceretnîi, în vârstă de 37 de ani, este director la Centrul de Dezvoltare a Comunicării Interpersonale (ŢRMK)  şi la editura „Literaturnaia uceba“. Anterior, el a lucrat pentru compania „Art Show Center“, care a organizat evenimente pentru partidul Rusia Unită, gigantul Gazprom şi alte structuri de stat.

image

Artur Oceretnîi FOTO ŢRMK via sobesednik.ru

Preşedintele rus şi-a anunţat separarea de soţia sa în iulie 2013. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 30 de ani şi au două fiice: Maria (30 de ani) şi Katerina (29 de ani).

Vladimir Putin îşi anunţă separarea de fosta sa soţie în iunie 2013

Rusia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite