Fostă consilieră a lui Trump: Putin are un miros ciudat şi nu mănâncă la evenimente

Fostă consilieră a lui Trump: Putin are un miros ciudat şi nu mănâncă la evenimente

Vladimir Putin FOTO Getty Images

Vladimir Putin are un miros „ciudat”, de parcă ar face băi „special pregătite”, şi nu mănâncă la evenimente, spune Fiona Hill, fostă consilieră pentru Rusia şi Afaceri Europene în Consiliul pentru Securitate Naţională de la Casa Albă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fiona Hill a vorbit la emisiunea „Desert Islands Discs”, difuzată pe BBC Sounds, despre întâlnirile avute cu Vladimir Putin.
 
Fosta consilieră a lui Donald Trump spune că la o cină a stat la mică distanţă de liderul de la Kremlin şi a observat anumite ciudăţenii în comportamentul acestuia.
 
„I-am observat costumele, foarte fin croite, felul în care o mică venă îi pulsa încontinuu pe partea stângă a feţei”, a declarat Hill, citată de Business Insider.
 
De asemenea, Putin purta un „ceas foarte scump”, în ciuda faptului că declară un venit anual modest.
 
În plus, Putin ar avea nevoie de ochelari, pentru că a citit de pe cartoane cu litere uriaşe. „Le-am putut citi pe toate. Pe cartoane avea numele unor persoane, ce ar trebui să spună şi lucruri de genul acesta”, îşi aminteşte Fiona Hill.
 
Hill a mai remarcat că Putin „nu a mâncat şi nu a băut nimic” în timpul cinei, iar mirosul său era „ciudat”.

„Îmi dau seama că sună cu adevărat bizar, dar am simţit un miros de parcă ar fi fost proaspăt spălat. Nu se dăduse cu nicio colonie, dar se simţea ca şi cum ar fi ieşit direct dintr-o baie special pregătită”, a declarat Hill.
 
Fosta consilieră a lui Donald Trump a mai spus că Vladimir Putin ţinea să afişeze o imagine de om autoritar, să arate că are totul sub control şi că „el conduce”. În timpul cinei, liderul de la Kremlin a vorbit foarte puţin şi „abia i-a aruncat o privire”.
 
Conform unei investigaţii jurnalistice publicate recent de un portal din Rusia neafiliat Kremlinului, Putin face băi în sânge din coarne de cerb. Este vorba de o tradiţie de secole în anumite zone din Rusia, iar printre beneficii - cred cei care o practică - ar fi inversarea vârstei, creşterea potenţei, întărirea oaselor, muşchilor, vederii, auzului şi altele. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările