Fiica adolescentă a lui Vladimir Putin îşi afişează bogăţia pe Instagram, pozând cu o mască Gucci şi haine de brand

Fiica adolescentă a lui Vladimir Putin îşi afişează bogăţia pe Instagram, pozând cu o mască Gucci şi haine de brand

Presupusa fiică a lui Vladimir Putin îşi afişează bogăţia pe Instagram FOTO via Daily Mail

Opozantul rus Aleksei Navalnîi a deconspirat alte faţete ale corupţiei preşedintelui Vladimir Putin publicând imagini de pe contul de Instagram al uneia dintre fiicele secrete ale acestuia din urmă, adolescenta de 17 ani Elizaveta, născută din relaţia cu fosta menajeră devenită milionară peste noapte Svetlana Krivonoghih, acum în vârstă de 45 de ani.

Elizaveta, sau Luiza, a publicat pe contul ei de Instagram fotografii cu o mască Gucci şi afişând haine scumpe de la branduri internaţionale de renume precum YSL, Bottega Veneta, Miu Miu, Tom Ford şi Dolce&Gabbana.    
 
Adolescenta s-a născut în 2003 din relaţia lui Putin cu Svetlana Krivonoghih, o fostă menajeră, a cărui amantă a fost în anii '90 şi de care s-a despărţit după naşterea fetei, potrivit site-lui rus de investigaţii Proekt, relatează Daily Mail. 
 
Aceasta, care are o diplomă în economie, a devenit milionară deţinând acţiuni ale unui complex de schi şi de asemenea active ale Băncii Rossia în valoare de circa 10  milioane de euro. Averea sa este estimată la 100 de milioane de euro.
 
Elizaveta Vladimirovna, presupusa fiică a lui Putin, purtând o mască Gucci FOTO via New York Post
 
Disidentul rus arestat la întoarcerea din Germania în Rusia a publicat clipuri ce dezvăluie corupţia din statul rus care i-a permis lui Putin să fie un om extrem de bogat, deţinând palate de sute de milioane de euro prin interpuşi şi numeroase proprietăţi.


Presupusa fiică a lui Putin îşi afişează bogăţia pe Instagram FOTO via Daily Mail
 
Navalnîi, 44 de ani, a dezvăluit existenţa unui fond al preşedintelui rus prin care îşi finanţează amantele şi familiile acestora.
 
„Putin, aşa cum şade bine unei persiane care se crede un monarh, are o viaţă personală plină de bogăţie şi aventuri. Nevoile modestului nostru preşedinte nu se limitează la palatul de la Marea Neagră. Dar ce se poate spune despre rudele sale? Nu vă puteţi aştepta ca ele să trăiască dintr-un salariu. Toată lumea are nevoie de o locuinţă, de un avion sau chiar de un iaht. Iar toate astea trebuie plătite. Asta înseamnă că e necesară o schemă financiară şi oameni care să pună bani în ea”.
 
Navalnîi spune că după naşterea fiicei sale şi a lui Putin, Krivonoghih a primit apartamente de lux prin oligarhii lui Putin, dar şi acţiuni valoroase între care şi 3% din acţiunile Băncii Rossia şi un iaht.
 
Luiza, care apare în certificatul de naştere cu numele de Vladimirovna, ar fi studiat în Marea Britanie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările