Cum a ajuns canibal Poetul Anului 2016 din Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dmitri Lucin
Dmitri Lucin

Un tânăr de 22 de ani, care a câştigat concursul "Poetul Anului" al Uniunii Scriitorilor Ruşi în 2016, a recunoscut că a înjunghiat o femeie şi apoi i-a mâncat creierul.

O întâlnire romantică  din Valdai, oraş din nord-vestul Rusiei, a luat o turnură de macrabă. Pe 8 martie, de Ziua Internaţională a Femeii, un tânăr rus, pe nume Dmitri Lucin, a fost invitat la o femeie de 45 de ani pentru o cină romantică.

Potrivit anchetatorilor întâlnirea romantică a degenerat într-o dispută între cei doi. Tânărul şi-a lovit gazda de mai multe ori cu o sticlă de vin în cap, iar după ce aceasta a leşinat a înjunghiat-o de mai multe ori, provocându-i moartea.

Dmitri Lucin i-a despicat apoi craniul cu un ciocan şi i-a mâncat bucată cu bucată creierul, asezonat cu sânge.

Tânărul a fost arestat la scurt timp după tragedie şi şi-a recunoscut vinovăţia. El a spus că şi-a întâlnit victima pe reţelele sociale. După o evaluare psihiatrică, s-a constatat că era pe deplin conştient de acţiunile sale în momentul faptelor. Suspectul aşteaptă în prezent procesul de ucidere şi de profanare a corpului victimei.

Conform presei ruse, în 2016 Dmitri Luşin a câştigat concursul "Poetul Anului 2016" organizat de Uniunea Scriitorilor din Rusia.

În septembrie un alt caz de canibalism a şocat opinia publică din Rusia. Un cuplu a fost suspectat că a ucis şi a mâncat 30 de persoane.  Cazul a ieşit la iveală după ce câţiva muncitori care reparau un drum din regiunea Krasnodar, în sud-vestul Rusiei, au găsit un telefon mobil în care erau fotografii cu un bărbat de peste 30 de ani alături de mâna şi capul tăiat unei femei.

 Telefonul a fost predat poliţiştilor, care l-au identificat pe posesor. Era vorba de Dmitri Bakşaev, un muncitor în construcţii în vârstă de 35 de ani. Suspectul a susţinut că a găsit capul în apropiere de o academie de aviaţie militară, l-a fotografiat şi l-a luat acasă în glumă, apoi l-a aruncat la gunoi. 

Dar, câteva zile mai târziu, poliţia a găsit în locul indicat de suspect trupul dezmembrat al unei femei. S-a aflat apoi că bărbatul a lucrat la academie, iar soţia sa, în vârstă de 42 de ani, era asistentă acolo.

Pe aceeaşi temă:,

Detalii înfiorătoare în cazul cuplului de canibali din Rusia: părţi umane găsite în borcane din locuinţa lor

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite