Crimă macabră în Siberia: Un rus a violat şi a decapitat o studentă, apoi a aruncat bucăţi din cadavru în diferite zone ale oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un rus de 30 de ani dintr-un oraş din Siberia a fost condamnat la 24 de ani şi şase luni de închisoare chiar în ziua de Crăciun după ce a violat, a ucis şi a decapitat o studentă în prezenţa iubitei sale, scrie Daily Mail.

Aleksandr Altapov, un web designer din Tomsk, va sta 24 de ani şi şase luni de ani la închisoare pentru că a violat-o, a ucis-o şi a decapitat-o pe Viktoria Povesma, o studentă de 20 de ani la arhitectură.

Ieşind în oraş alături de alţi prieteni, Aleksandr Altapov s-a întors acasă alături de iubita sa şi victimă.

El a violat-o pe studentă în faţa iubitei sale, Ekaterina, care stătea pe canapea, după care a ucis-o şi i-a tăiat corpul în bucăţi în baie.

Ulterior, Aleksandr şi Ekaterina au pus părţi din cadavrul victimei în pungi din plastic şi le-au ascuns în diferite zone ale oraşului, inclusiv în grădina botanică.

Bărbatul şi-a prezentat crima cu ajutorul unei păpuşi gonflabile. El spune că a recurs la această faptă după ce victima l-a ameninţat că îl va denunţa la poliţie pentru viol.

În adolescenţă, el a mai fost condamnat la închisoare pentru „agresiuni de natură sexuală“ împotriva unei fete de 13 ani.

O femeie l-a acuzat de asemenea că a atacat-o şi a strâns-o de gât pentru a o forţa să intre în apartamentul său.

Iubita sa este acuzată de tentativă de ştergere a urmelor unei crime şi riscă la rândul ei ani buni de închisoare.

Imagine indisponibilă

Aleksandr Altapov FOTO Crime Russia

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite