Boris Berezovski s-a spânzurat, arată raportul autopsiei

Boris
Berezovski s-a spânzurat, arată raportul autopsiei

Boris Berezovski a fost unul dintre criticii înverşunaţi ai preşedintelui Vladimir Putin FOTO AFP

Autopsia trupului oligarhului rus Boris Berezovski, descoperit mort în locuinţa sa din Marea Britanie, a dezvăluit că el a murit cel mai probabil prin spânzurare.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

„Astăzi, a fost efectuată autopsia trupului cetăţeanului rus în vârstă de 67 de ani, Boris Berezovski, descoperit mort sâmbătă“, se arată într-un comunicat al poliţiei citat de agenţia France Presse.

Rezultatele autopsiei efectuate de un medic legist din Ministerul de Interne au dezvăluit cauzele decesului, compatibile cu o spânzurare. Practicianul nu a găsit semne ale unei lupte“, se precizează în comunicat.

Alte investigaţii, inclusiv  o serie de analize toxicologice, urmează a fi efectuate, dar rezultatele nu vor fi cunoscute timp de câteva săptămâni, a precizat poliþia.

Miliardarul Boris Berezovski, în vârstă de 67 de ani, un vechi opozant al lui Vladimir Putin, a fost descoperit mort sâmbătă după-amiază de unul dintre angajaţii săi, în baia propriei locuinţe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările