Ameninţările Rusiei cu Al Treilea Război Mondial continuă. Deputat rus: Londra va fi prima pe care o vom lovi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Andrei Guruliov  Foto captură The Mirror
Deputatul Andrei Guruliov  Foto captură The Mirror

Ameninţările cu al Treilea Război Mondial ale Rusiei continuă, după ce un aliat al lui Putin a afirmat, la postul de stat Canalul 1, că blocada lituaniană a mărfurilor către enclava rusă Kaliningrad nu poate fi soluţionată decât printr-un nou război în care Rusia ar invada ţările baltice din NATO, potrivit presei britanice.

Deputatul Andrei Guruliov, general în rezervă şi membru al comisiei de apărare din Parlamentul rus, a schiţat paşii unei operaţiuni în care practic Rusia ar intra în război cu ţări din NATO.

În primul rând, vom distruge întregul grup de sateliţi spaţiali ai inamicului în cursul primei operaţiuni aeriene.

În al doilea rând, vom imobiliza întregul sistem de apărare antirachetă.

În al treilea rând, nu vom începe de la Varşovia, Paris sau Berlin. Prima lovită va fi Londra”,

„Este cât se poate de clar că ameninţarea pentru lume vine din partea anglo-saxonilor”, a concluzionat deputatul ales din partea partidului pro-Putin „Rusia Unită”.

Războiul declaraţiilor între Marea Britanie şi Rusia au fost declanşate de poziţia dură a Regatului Unit faţă de invazia în Ucraina, între care declaraţiile tranşante ale premierului britanic, care şi-a exprimat deschis atitudinea faţă de Moscova, dar şi ale unor foşti şi actuali militari britanici de rang înalt, care au fost şi mai duri.

Generalul Patrick Sanders, noul comandant al armatei britanice, le-a spus trupelor să se pregătească pentru un război terestru european.

Sir Patrick Sanders, care a primit recent comanda armatei britanice, i-a avertizat pe soldaţi: „suntem generaţia care trebuie să pregătească armata să lupte din nou în Europa”, deoarece invazia Rusiei asupra Ucrainei afectează stabilitatea globală, scrie Daily Mail

Într-un mesaj către trupele britanice, el a spus: „Sunt primul şef al Statului Major General din 1941 care a preluat comanda armatei în umbra unui război terestru din Europa care implică o putere continentală... Ameninţarea durabilă din partea Rusiei arată că am intrat într-o nouă eră a insecurităţii.

Este datoria mea să fac armata noastră cât se poate de letală şi eficientă. Momentul este acum şi oportunitatea este a noastră să profităm“.

Kremlinul a ameninţat cu contramăsuri ce vor lovi dur populaţia Lituaniei, după ce aceasta a interzis tranzitul de mărfuri ruseşti supuse sancţiunilor din partea UE pe teritoriul ei, avertizând că va acţiona pentru a-şi apăra interesele naţionale.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite