Al treilea medic rus care s-a plâns de lipsa echipamentelor de protecţie a căzut de la fereastra spitalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Medicul Alexander Şulepov

Încă un medic rus a căzut, sâmbătă, de la fereastra spitalului după ce s-a plâns de lipsa echipamentelor de protecţie şi că a fost obligat să lucreze, deşi a fost depistat cu coronavirus. Recent, două doctoriţe care au reclamat lipsa echipamentelor medicale au murit, după ce au căzut de la ferestre.

Medicul Alexander Şulepov, 37 de ani, se luptă acum pentru viaţa sa, fiind în stare gravă, cu răni la cap. El a căzut de la etajul 2 al spitalului Novousmanskaya. Înainte el a postat un videoclip în care a susţinut că a fost forţat să lucreze, în ciuda faptul că a fost testat pozitiv pentru Covid-19, notează Daily Mail. El şi colegii săi au avertizat, de asemenea, despre lipsa echipamentelor de protecţie în oraşul Voronej.

Mai târziu, întins pe un pat de spital, doctorul Şulepov a realizat un al doilea videoclip pentru a retracta afirmaţiile făcute, pe fondul suspiciunilor că ar fi fost presat să facă acest lucru. Cu o zi mai devreme, Şulepov a fost chemat la Poliţie, fiind acuzat că răspândeşte informaţii false. Şefii spitalului au susţinut că afirmaţiile lui Şulepov nu sunt adevărate.

Recent, două doctoriţe din Rusia au murit după ce au căzut de la ferestrele spitalului, după ce le-au reproşat superiorilor lipsa echipamentelor de protecţie pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu coronavirus. Natalya Lebedeva, 48 de ani, a decedat după ce a căzut de la etajul 6 al unui spital din Moscova. Yelena Nepomnyashchaya, 47 de ani, mamă a doi copii, a murit după ce a căzut de la mare înălţime pe fereastra spitalului din Krasnoyarsk.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite