Şeful adjunct în Ministerului rus al Transporturilor, Tokarev a fost reţinut de FSB într-un dosar de corupţie

Şeful adjunct în Ministerului rus al Transporturilor, Tokarev a fost reţinut de FSB într-un dosar de corupţie

Sursa: Shutterstock / FSB în acţiune.

Şeful adjunct al Ministerului Transporturilor din Rusia, Vladimir Tokarev a fost reţinut într-un dosar de corupţie, relatează agenţia rusă de ştiri TASS, citând o sursă din rândul oamenilor legii.

„A fost reţinut în conformitate cu articolul 91 din Codul de procedură penală, în calitate de suspect”, a spus sursa. Potrivit acesteia, dosarul penal împotriva şefului adjunct din Ministerul Transporturilor nu are legătură cu  activitatea acestuia din minister. „Acuzaţia se referă la perioada în care Tokarev era şef adjunct al companiei Spetstransstroy”, a spus sursa.

Recent şi fostul şef adjunct al Ministerului Construcţiilor, Yury Reylyan a fost arestat în cadrul acestui dosar de fraudă.

Anterior, s-a precizat că Tokarev a fost dus la Departamentul de Transport al Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei pentru Districtul Federal Central, ca parte a acţiunilor de investigaţie într-un caz de corupţie. Sursa a clarificat că acţiunile operaţionale sunt efectuate de angajaţii serviciului de securitate economică al FSB, al Rusiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările