Închisoare subterană secretă, dotată cu un crematoriu, descoperită lângă Sankt Petersburg VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
inchisoare secreta sankt petersburg

O închisoare subterană secretă, deghizată în cabană cu un crematoriu, fost găsită într-un sat abandonat de pe lângă Sank Petersburg, al doilea cel mai mare oraş din Rusia.

Videoclipul distribuit de 47news.ru arată două celule cu paturi supraetajate şi cu toalete în subsolul cabanei, care era inundat.

Lângă una dintre celule, jurnaliştii au filmat o intrare care pare un al doilea subsol. Acesta era  inaccesibil din cauza inundaţiilor.

Accesul la buncăr era asigurat de un garaj în care pot intra vehicule de mărimea camioanelor de poliţie.

 Într-un alt videoclip pe care presa l-a obţinut de la anchetatori, este prezentată proprietatea din jur, unde este o căsuţă de lemn şi un gard de 3 metri, aflat în paragină. 

De asemenea,  în spatele cabanei era o trapă secretă care ducea la un cuptor de mărimea unui corp uman. Totodată, autorităţile au declarat că în urma unor analize s-au descoperit rămăşiţe biologice, dar nu au mai menţionat dacă acestea erau rămăşiţe umane sau animale. 

Jurnaliştii de la 47news.ru care au vizitat buncărul după ce au fost informaţi de nişte „migranţi care cel mai probabil au vrut să jefuiască bunurile rămase, dar nu au putut ţine secret ceea ce au descoperit în acea zonă”. 

„Până acum, nimeni, cu excepţia autorităţilor, nu a scris sau nu a ştiut ce se întâmpla acolo”, a spus primarul satului Agalatovskoye, unde a fost descoperit buncărul. 

Primul proprietar al buncărului, care se află la 90 de kilometri de Sankt Petersburg, a fost identificat ca fiind un fost şef al unei unităţi de detenţie, iar al doilea proprietar era un om de afaceri.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite