Violul rezultat în urma unei căsnicii aranjate. Mama mirelui a dat indicaţii

Violul rezultat în urma unei căsnicii aranjate. Mama mirelui a dat indicaţii

Autoarea volumului despre violul din seara nunţii FOTO: mirror.co.uk

Sunny Angel (40 de ani) a publicat recent o carte despre experienţa de acum 20 de ani, când a trecut printr-o experienţă traumatizantă, după ce s-a căsătorit cu un bărbat cu dizabilităţi. Aceasta, însă, nu dă vina pe fostul soţ, ci pe familia lui, care l-a instruit, astfel încât mariajul să se consume.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timp ce bărbatul îşi forţa soţia, mama acestuia stătea în pragul uşii şi îi spunea ce să facă, a povestit tânăra, potrivit mirror.co.uk. După finalizarea actului sexual, bărbatul ar fi întrebat: „Am terminat, acum pot să primesc ciocolata?“. Dar Sunny Angel nu şi-a învinovăţit fostul soţ, pentru că ştie că mulţi bărbaţi cu dizabilităţi sunt forţaţi de familie să procedeze aşa, ca să-şi apere onoarea. 
 
Ea a crescut într-o familie de hinduşi şi i-a fost promisă lui Ajay într-o perioadă în care căsătoriile aranjate nu erau ilegale. Nici nu ştia că are vreo dizabilitate, până când nu l-a cunoscut. 
 
Sunny Angel a scris această carte, „Wings“/ „Aripi“, pentru a atrage atenţia asupra nenorocilor care pot apărea în urma căsătoriilor aranjate. Din 2014, acestea sunt interzise în Marea Britanie. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările