Violul rezultat în urma unei căsnicii aranjate. Mama mirelui a dat indicaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoarea volumului despre violul din seara nunţii FOTO: mirror.co.uk
Autoarea volumului despre violul din seara nunţii FOTO: mirror.co.uk

Sunny Angel (40 de ani) a publicat recent o carte despre experienţa de acum 20 de ani, când a trecut printr-o experienţă traumatizantă, după ce s-a căsătorit cu un bărbat cu dizabilităţi. Aceasta, însă, nu dă vina pe fostul soţ, ci pe familia lui, care l-a instruit, astfel încât mariajul să se consume.

În timp ce bărbatul îşi forţa soţia, mama acestuia stătea în pragul uşii şi îi spunea ce să facă, a povestit tânăra, potrivit mirror.co.uk. După finalizarea actului sexual, bărbatul ar fi întrebat: „Am terminat, acum pot să primesc ciocolata?“. Dar Sunny Angel nu şi-a învinovăţit fostul soţ, pentru că ştie că mulţi bărbaţi cu dizabilităţi sunt forţaţi de familie să procedeze aşa, ca să-şi apere onoarea. 

Ea a crescut într-o familie de hinduşi şi i-a fost promisă lui Ajay într-o perioadă în care căsătoriile aranjate nu erau ilegale. Nici nu ştia că are vreo dizabilitate, până când nu l-a cunoscut. 

Sunny Angel a scris această carte, „Wings“/ „Aripi“, pentru a atrage atenţia asupra nenorocilor care pot apărea în urma căsătoriilor aranjate. Din 2014, acestea sunt interzise în Marea Britanie. 

Imagine indisponibilă
În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite