VIDEO Venezuela: o vacă, ucisă cu bâte şi pietre de mai mulţi bărbaţi înfometaţi

VIDEO Venezuela: o vacă, ucisă cu bâte şi pietre de mai mulţi bărbaţi înfometaţi

FOTO Captură YouTube

O înregistrare video din Venezuela şochează prin realitatea tristă pe care o înfăţişează. Imaginile surprind peste zece bărbaţi ucigând o vacă cu bâte şi cu pietre şi strigând că le este foame. Un politician spune că nu este vorba de un incident izolat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai mult de zece bărbaţi din satul pescăresc Palmarito, din statul Merida, în nord-vestul Venezuelei, s-au năpustit asupra unei vaci cu bâte şi cu pietre pentru a-şi potoli, după spusele lor, foamea, relatează Daily Mail.

„Ne e foame“, „oamenii suferă“, au strigat ei, răpunând animalul.

Scena a fost surprinsă de un martor ocular.

Politicianul Carlos Paparoni, un critic al preşedintelui Nicolas Maduro, spune că 300 de vaci ar fi fost ucise de mulţimi înfometate. Presa locală confirmă informaţia.

„Nu aceasta e calea. Astfel de acţiuni vor distruge producţia naţională mult mai rapid şi va aduce şi mai multă sărăcie“, a avertizat el, citat de Daily Mail.

Venezuela este în pragul unui colaps economic. Oamenii suferă din cauza lipsurilor şi devin tot mai disperaţi, exprimându-şi furia în stradă şi luând cu asalt magazinele. Recent, patru persoane au fost ucise, iar alte zece rănite în timp ce încercau să jefuiască un supermarket care avea făină, orez şi ulei, relevă Daily Mail.

Venezuelenii se mai plâng de tăierile de apă şi electricitate, care sunt destul de frecvente.

Preşedintele socialist Nicolas Maduro recunoaşte că Venezuela se confruntă cu probleme, dar dă vina mereu pe factorii externi pentru această situaţie, cum ar fi Statele Unite, care au impus sancţiuni economice, sau Portugalia în criza jambonului.

citeste totul despre: