VIDEO Statele Unite: Hackerii au blocat serviciul Twitter

VIDEO Statele Unite: Hackerii au blocat serviciul Twitter

Aşa arăta pagina de Twitter, vineri la prânz

Hackerii au reuşit să blocheze pentru puţină vreme popularul serviciu de mesagerie electronică Twitter, dirijând traficul către o altă pagină de internet, unde un grup auto-intitulat "Cyber-Armata Iraniană" şi-a asumat responsabilitatea pentru acest atac, potrivit The Wall Street Journal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Utilizatorii care au încercat să acceseze reţeaua Twitter în cursul dimineţii de vineri au fost redirecţionaţi către o pagină de internet despre care CNN şi alte canale media au transmis că avea o imagine cu un steag verde şi un mesaj care spunea "Acest site a fost blocat de Cyber-Armata Iraniană", anunţă sursa citată.

Nu a existat însă nicio dovadă că hackerii ar avea vreo legătură cu Iranul. Site-uri precum Twitter şi Facebook au adus în atenţia publică opoziţia iraniană în timpul problemelor întâmpinate de statul arab după alegerile din iunie.

La rândul său, Twitter a postat pe blogul său un mesaj care preciza că "reţeaua a fost temporar compromisă, dar în prezent a fost refăcută", iar noi detalii vor fi postate pe măsura derulării investigaţiilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările