VIDEO Un reporter a surprins groaza oamenilor în timpul atacului de la Nairobi

VIDEO Un reporter a surprins groaza oamenilor în timpul atacului de la Nairobi

Filmarea prezintă clienţii  care se ascund sub rafturile magazinului FOTO Daily Mail

Un reporter de la CCTV Africa a filmat momentul în care teroriştii musulmani au început să atace mallul de lux Westgate din Nairobi, Kenya.

Ştiri pe aceeaşi temă

În filmarea de 90 de secunde care a fost postată pe canalul YouTube duminică seara se poate observa un bărbat în spatele unei uşi care vorbeşte la telefonu, spunând: „Ei cred că sunt terorişti”.

Crucea Roşie din Kenya a declarant că numărul victimelor ucise în atacul de sâmbătă se ridică la 68 de personae, după ce alte 9 cadavre au fost recuperate în timpul unei operaţiuni militare, informează „Daily Mail”.

Oficiali au afirmat că mai mult de 175 de persoane au fost rănite în urma atacului în care s-au folosit grenade şi puşti.
Jurnalişti de la Associated Press aflaţi la faţa locului au informat că la Westgate mall a avut loc o explozie masivă, cu cea mai mare amploare din ultimele 30 de ore.

Oficialii nu pot preciza numărul persoanelor care sunt ţinute captive în acest moment de terorişti. Crucea Roşie a declarat, într-un anunţ, că 49 de oameni sunt daţi dispăruţi.

Atacul de la mallul de lux Westgate din Kenya

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările