VIDEO Reacţia unui premier a cărui casă a fost zguduită de un cutremur în timp ce acorda un interviu online

VIDEO Reacţia unui premier a cărui casă a fost zguduită de un cutremur în timp ce acorda un interviu online

Katrin Jakobsdottir încercând să treacă peste momentele delicate provocate de cutremur Captură YouTube

Premierul Islandei a trecut prin momente delicate în propria casă din cauza unui cutremur care s-a produs exact când acorda un interviu online pentru ziarul american „The Washington Post”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Katrin Jakobsdottir a fost contactată de un jurnalist al „The Washington Post” pentru a da detalii despre măsurile anti-coronavirus pe care le ia la ea în ţară. Ori Islanda, o ţară nordică de peste 360.000 locuitori, numără doar 4.193 de cazuri de COVID-19, dintre care 11 fatale. În timp ce vorbea despre criza COVID-19 şi gestionarea ei, premierul islandez s-a văzut întreruptă pentru câteva secunde de un seism. Panicată puţin la început, Katrin Jakobsdottir a tratat apoi situaţia cu haz.

„Oh, Doamne, are loc un loc un cutremur. Îmi pare rău, are loc un cutremur acum. Wow”, a reacţionat ea la primele mişcări, dând asigurări apoi că se simte bine şi casa nu este afectată.

„Ei bine, aceasta este Islanda”, a conchis premierul zâmbind.

Cutremurele se produc frecvent în Islanda, cunoscută pentru vulcanii ei activi.

Potrivit United States Geological Survey, un cutremur cu magnitudine 5,6 a avut loc marţi după-amiază în împrejurimile Reykjavik, capitala Islandei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările