VIDEO O navă cu 3.500 de maşini Nissan la bord pluteşte în derivă în Pacific: ce s-a întâmplat cu membrii echipajului

VIDEO O navă cu 3.500 de maşini Nissan la bord pluteşte în derivă în Pacific: ce s-a întâmplat cu membrii echipajului

Un incendiu a izbucnit la bordul navei FOTO Captură Twitter @gcaptain.com

O navă de transport cu 3.500 de maşini Nissan la bord pluteşte în derivă în Oceanul Pacific de la sfârşitul lui decembrie, din cauza unui incendiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

O navă de transport cu 3.804 maşini la bord, dintre care 3.500 marca Nissan, pluteşte în derivă în Oceanul Pacific de la sfârşitul lui decembrie şi riscă să se scufunde.

În urma izbucnirii unui incendiu la bord, cei 21 de membri ai echipajului au părăsit vasul, potrivit The Associated Press (AP).

Şaisprezece marinari au fost salvaţi, alţii patru au fost găsiţi decedaţi, în timp ce unul este dat dispărut în continuare, potrivit sursei citate.

Un purtător de cuvânt al filialei americane a Nissan a declarat că nu există informaţii privind starea vehiculelor care trebuiau să ajungă la Honolulu, în Hawaii, scrie Săutnik News.

„Gândurile noastre sunt către membrii echipajului, dar şi către siguranţa echipelor de salvare“, a declarat purtătorul de cuvânt.

Nava, numită Sincerity Ace, aparţine companiei nipone Shoei Kisen Kaisha.

Cauzele izbucnirii incendiului încă nu sunt cunoscute.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările