VIDEO Mostră de teroare iraniană: „Vă vom face bucăţi pe străzi!“. Mesajul unui analist politic al regimului

VIDEO Mostră de teroare iraniană: „Vă vom face bucăţi pe străzi!“. Mesajul unui analist politic al regimului

Hassan Abbasi are, sistematic, discursuri care pot fi comparate doar cu cele rostite de Adolf Hitler

Mulţi se întreabă cum de actuala putere rezistă în fruntea ţării din 1979, dacă n-are susţinerea majorităţii. Răspunsul e simplu: ucigând cu sânge rece orice om care iese din rând!

Regimul de la Teheran ştie să-şi folosească abil mijloacele propagandiste şi demonstraţia de forţă făcută cu ocazia înmormântării lui Ghasem Soleimani e ultima dovadă în acest sens. 
 
Furnizând cadre pe bandă cu oameni care şi-au dat palme, îndureraţi de asasinarea unui om care, în realitate, n-a contat pentru iranianul de rând, regimul de la Teheran a promovat ideea că există o legătură puternică între popor şi conducătorii ţării.
 
Dincolo de aceste cadre însă, mai sunt imagini şi discursuri care nu ajung mereu în presa internaţională, fiind de „uz intern“. Vorbim despre acele discursuri în care oamenii sunt avertizaţi că, dacă ies din rând sau au altă opinie decât cea a regimului, riscă să plătească pentru acest afront cu preţul vieţii!
 
Cel mai bun exemplu în acest sens e speech-ul pe care l-a rostit Hassan Abbasi, unul dintre aşa-zişii analişti politici ai regimului. Aflat în faţa unei mulţimi adunate pentru a-l plânge pe Ghasem Soleimani, Abbasi a avut un mesaj tranşant pentru cei care au minimalizat povestea asasinării generalului.
 
Ce a spus Hassan Abbasi? 
 
*Reformiştii au început să se joace cu sentimentele oamenilor în povestea asasinării lui Ghasem Soleimani! Dacă oamenii vor ieşi pe stradă şi vor omorî această gaşcă de reformişti, să nu ne spuneţi că nu v-am avertizat! 
 
*Când liderul spiritual spune că trebuie să dăm o replică fermă, vin aceşti reformişti şi spun să nu facem aşa ceva! Domnule, dar tu n-ai ajuns în parlament, sub promisiunea că vei onora tot ce spune liderul spiritual? De ce acum ai o poziţie diferită faţă de cea a regimului? De ce când regimul vrea să transmită ideea că vom sta uniţi, în faţa duşmanului, voi veniţi şi descurajaţi aşa ceva? 
 
*Dacă aceşti oameni care acum au ieşit pe străzi, la Ahwaz, la Mashad, la Teheran, la Kerman, pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Ghasem Soleiman, dacă aceşti oameni îşi vor pierde controlul şi vă vor prinde pe voi, reformiştii, şi vă vor face bucăţi, înaintea americanilor, să nu ne spuneţi că nu v-am avertizat!
 
*Aceşti ipocriţi (n.r. - reformiştii) vor fi reduşi la tăcere de oameni! 
 
VEZI PE CE TON VORBEŞTE HASSAN ABBASI

CITEŞTE ŞI:
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: