O tânără portugheză a murit după ce s-a dezechilibrat în timpul unui selfie şi a căzut în gol de la etajul 27

O tânără portugheză a murit după ce s-a dezechilibrat în timpul unui selfie şi a căzut în gol de la etajul 27

Captură YouTube

O tânără a căzut de la etajul 27 al unei clădiri din Panama City şi a murit, după ce a încercat să-şi facă un selfie. Tragedia a fost surprinsă de un martor, scrie Daily Mail.

Ştiri pe aceeaşi temă

O portugheză a murit la vârsta de 27 de ani într-o tentativă de a-şi face un selfie de excepţie de pe balustrada unui balcon de la etajul 27 al imobilului Luxor Tower, situat în cartierul El Cangrejo din capitala Panamei.

Încercând să prindă o imagine cât mai bună, tânăra s-a dezechilbrat şi a căzut în gol. Momentul a fost filmat de un martor, care a anticipat tragedia: „E nesăbuită, unde se duce, uită-te la ea, uită-te la ea, cade“.

Pe Instagram, un internaut a anunţat că tânăra era profesoară şi mamă a doi copii.

Serviciul de pompieri din Panama a reacţionat cu un mesaj pe Twitter: „Nu îţi risca viaţa pentru un selfie. Mai degrabă pierzi un minut din viaţă decât să-ţi pierzi viaţa într-un minut“.

Potrivit unui studiu al Institutului de Ştiinţe Medicale din India, 259 de persoane au murit în perioada octombrie 2011 - noiembrie 2017 încercând să-şi facă un selfie.

VIDEO AICI - Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: