VIDEO Un model mexican a murit după ce a fost împuşcat accidental în timp ce filma o răpire falsă pentru Tik Tok

VIDEO Un model mexican a murit după ce a fost împuşcat accidental în timp ce filma o răpire falsă pentru Tik Tok

Areline Martinez murit în timp ce filma o răpire falsă pentru Tik Tok Foto captură

Un model în vârstă de 20 de ani din Mexic a murit în timp ce filma o răpire falsă pentru Tik Tok. Falşii răpitori au folosit un pistol care s-a descărcat accidental.

Areline Martinez a murit săptămâna trecută în timp ce filma unul din clipurile sale de răpire falsă în statul Chihuahua din Mexic, relatează presa locală citată de New York Post.
Cel puţin 10 oameni erau de faţă când tânăra, legată de un scaun şi care se prefăcea că se luptă cu atacatorii săi, a fost împuşcată în cap, murind pe loc. Unul din falşii răpitori avea un pistol de calibru .45 care s-a descărcat accidental şi a nimerit-o în cap.
 
Un clip încărcat pe You Tube surprinde momentele de dinaintea accidentului fatal.
 
Areline Martinez FOTO captură Instagram via New York Post
 
Doi bărbaţi au fugit într-o maşină de teren imediat după incident, potrivit autorităţilor mexicane citate de presa locală. Aceştia au fost identificaţi , dar încă nu au fost prinşi. Nu este clar de ce tinerii au folosi o armă încărcată pentru filmare, a transmis poliţia.
 
 
Martinez avea un copil în vârstă de un an. „Niciodată tristă, mereu nebună”, se poate citi pe pagina sa de Instagram. Prietenii şi rudele au creat o pagină de Facebook în memoria ei.
 
„Sperăm ca cei care au iubit-o pe Areline să găsească alinare vizitând profilul ei astfel încât să-şi amintească mereu de ea şi să-i celebreze viaţa”, se arată pe pagină.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările