VIDEO Fostul prim-ministru thailandez va fi închis sub acuzaţia de terorism

Thailanda va emite un mandat de arestare a fostului premier Thaksin Shinawatra, pe care îl acuză de terorism, a anunţat declaratul primului ministru thailandez, titrează CNN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oficialii guvernamentali sunt aşteptaţi să propună o prelungire de şapte zile a stării de asediu în capitala thailandeză, potrivit mass-mediei locale.

Funcţionarii vor propune extinderea stării de asediu în Bangkok şi în aproape o treime din provinciile ţării până la 31 mai, într-o reuniune a cabinetului ce va avea loc marţi, a declarat colonelul Sansern Kaewkamnerd.

Rapoartele serviciilor secrete arată că unele grupuri anti-guvernamentale încă mai încearcă să provoace haos, a avertizat oficialul thailandez, potrivit CNN.

Funcţionarii au impus starea de asediu miercuri noaptea, după ce trupele guvernamentale au invadat Lumpini Park, unde manifestanţii anti-guvern Cămăşilor Roşii, care îl sprijină pe fostul prim-ministru Thaksin Shinawatra, demonstrau. În luni de proteste, demonstranţii au cerut ca premierul actual să dizolve Parlamentul şi să se facă noi alegeri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările