VIDEO Cum a fost devorată o pasăre de către un piton, chiar în faţa geamului unei femei

VIDEO Cum a fost devorată o pasăre de către un piton, chiar în faţa geamului unei femei

FOTO Facebook/Nicola Moore

O femeie din Australia îşi savura liniştită cafeaua când a observat că în faţa ferestrei sale zburau câteva pene. Privind pe geam, a fost surprinsă să descopere un şarpe mare încolăcit în jurul unei păsări asemănătoare cu o bufniţă.

Nicola Moore a postat imediat poze pe Facebook cu evenimentul înspăimântător, subliniind în una dintre descrierile fotografiilor că se pot vedea fălcile şarpelui, identificat ca fiind o specie de piton numită morelia spilota, în jurul capului păsării.
 
„Tawnt Frogmouth (n.r. podargus strigoides sau păsările cunoscute sub numele de caprimulge) seamănă cu o bufniţă. Şarpele este un constrictor, deci nu este veninos, dar îi place să strângă“, a explicat Moore curioşilor de pe Facebook. „Exemplarul acesta e destul de mare, probabil în jur de 2 metri. Avem aici alţi şerpi foarte veninoşi“.
 
După ce a făcut câteva fotografii, femeia s-a întors ca să filmeze scena inedită. Un clip video de un minut arată cum şarpele strânge pasărea din ce în ce mai tare şi începe să o devoreze.
 
 
„În cele din urmă, nu a reuşit să înghită de tot pasărea, aşa că pisici, câini şi lucruri de felul asta ar fi prea mari. Sunt deseori ţinuţi ca animale de companie şi văzuţi ca infofensivi. Se întâlnesc şi şerpi veninoşi în zonă, dar toată lumea ştie cum să procedeze în preajma lor“, a explicat femeia.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: