VIDEO Filmuleţul care arată eficienţa măştii. Cum comentează doctorul Anthony Fauci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

The Slow Mo Guys, creatorii unui dintre cele mai populare canale de entertainement de pe Youtube, arată care-i diferenţa între a purta şi a nu purta mască. Demonstraţia a fost făcută în faţa doctorului Anthony Fauci, membru al celulei de criză anti-COVID-19 de la Casa Albă.

„De obicei se ocupă cu glume, însă acum îţi prezintă ceva serios. Diferenţa făcută de mască când tuşeşti. Totul la 1.000 de frame-uri pe secundă”, comentează Mediafax videoclipul cu privire la eficienţa măştii postat de The Slow Mo Guys.

Potrivit creatorilor conţinutului, doar numărând de la 1 la 4, eliberezi mai multe particule decât îţi poţi imagina (video mai jos). Invitatul special al acestei demonstraţii a fost doctorul Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional al Statelor Unite pentru Boli şi Alergii Infecţioase.

„Cred că ceea ce ai arătat este grafic, dar o demonstraţie frumoasă a purtării măştii. Unul dintre motivele pentru care este atât de important să îţi acoperi faţa este pentru că acum ştim că 40-45% dintre oamenii care sunt infectaţi nu au niciun simptom, dar virus în nazofaringe”, a spus doctorul Fauci, citat de Mediafax.

Anthony Fauci a fost criticat adesea de preşedintele american Donald Trump pentru avertismentele pe care le-a lansat cu privire la pericolul reprezentat de noul coronavirus.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite