VIDEO Eroare umană, specialitatea iraniană: Moment penibil la aniversarea Revoluţiei Islamice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regimul de la Teheran şi-a scos, astăzi, oamenii pe străzi pentru a sărbători 41 de ani de la revoluţia din 1979, care a transformat o ţară cu o istorie impresionantă într-una izolată de restul lumii.

Agenţiile de presă de stat au transmis, toată ziua, imagini de la adunările organizate de regim, aşa cum se obişnuieşte la fiecare acţiune propagandistică.

Participanţii la această aşa-zisă sărbătoare sunt cei care, luna trecută, au ieşit pe străzi pentru a-şi da palme cu ocazia înmormântării generalului Ghasem Soleimani. Vorbim despre o masă manevrabilă de oameni de care regimul se foloseşte, în funcţie de nevoile sale.

Astăzi, aceşti oameni s-au manifestat cu entuziasm pentru a arăta lumii cât de iubit e un regim dictatorial care îşi ucide cetăţenii cu sânge rece, atunci când aceştia ies din rând şi au alte opinii decât cele acceptate de conducătorii ţării.

Şi, dincolo de manifestările de bucurie, au fost organizate şi o serie de acţiuni în care oamenii au avut misiunea de a-şi exprima ura faţă de SUA şi de Israel, principalii duşmani ai regimului. În cadrul acestor acţiuni, a fost şi un concurs în care participanţii au fost îndemnaţi să dea cu un papuc într-o fotografie cu Donald Trump.

Doar că, după „eroarea umană“ de luna trecută, care a dus la doborârea unui avion comercial cu o rachetă, de această dată, o altă „eroare umană“ s-a lăsat cu o fază ridicolă, care s-a viralizat în mediul online: 

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite