VIDEO Aviaţia militară rusă a atacat poziţii ale Statului Islamic cu bombe inscripţionate cu mesajele „pentru ai noştri“ şi „pentru Paris“

VIDEO Aviaţia militară rusă a atacat poziţii ale Statului Islamic cu bombe inscripţionate cu mesajele „pentru ai noştri“ şi „pentru Paris“

„Pentru Paris“ FOTO AP

Militarii ruşi au inscripţionat mesajele „pentru ai noştri“ şi „pentru Paris“ pe bombe lansate asupra unor obiective din Siria, într-un mesaj de solidaritate cu victimele tragediei aviatice din Egipt din 31 octombrie şi atentatelor de la Paris din 13 noiembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mesajele au fost scrie de militari de la baza aeriană rusă Hmeymim, din Siria.

„Piloţii şi tehnicienii de la baza aeriană Hmeymim le-au transmis teroriştilor mesajul lor prin serviciul special aerian de poştă“, se arată într-un comentariu care însoţeşte imaginile difuzate de Ministerul rus al Apărării.

Rusia şi-a intensificat raidurile aeriene împotriva militanţilor sirieni, inclusiv a celor din cadrul organizaţiei teroriste Statul Islamic, care a revendicat atentatele de la Paris ce au provocat moartea a 129 de persoane şi doborârea unui avion rus de pasageri în Egipt, în octombrie, soldată cu moartea tuturor celor 224 de persoane de la bord.

Politicienii ruşi au afirmat că atacurile de la Paris subliniază nevoia ca Occidentul şi Moscova să uite divergenţele şi să îşi unească forţele împotriva militanţilor din Siria, potrivit Mediafax.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările