VIDEO 60.000 de albine, îndepărtate de pe tavanul unei case din Australia. Proprietara locuinţei a stat cu roiul în casă aproape un an

VIDEO 60.000 de albine,
îndepărtate de pe tavanul unei case din Australia. Proprietara locuinţei a stat cu roiul în casă aproape un an

FOTO Paul Wood

Apicultorul australian Paul Wood a avut parte de o surpriză când a fost chemat în casa unei femei din Brisbane, Australia, ca să îndepărteze un roi imens de albine de pe tavanul casei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Wood a îndepărtat fagurii de 50 de kilograme, cu tot cu populaţia de 60.000 de albine, sâmbăta trecută, la rugămintea proprietarei casei şi le-a mutat în curtea sa.
 
Filmarea cu procesul de mutare a roiului imens şi a fagurilor suculenţi din tavan a devenit virală pe reţelele de socializare. 
„Proprietara nu a fost deloc deranjată de ele, s-a simţit foarte bine cu albinele în casă”, a spus Wood, proprietar al Brisbane Backyard Bees. „Dar a realizat că probabil ar trebui ca acestea să fie mutate”.
 
Wood şi colegul său au aspirat cu delicateţe albinele într-o cutie specială de transport şi au îndepărtat fagurii, strângând mierea în borcane.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: