Vicepreşedintele Venezuelei: Hugo Chavez se zbate între viaţă şi moarte

Vicepreşedintele Venezuelei: Hugo Chavez se zbate între viaţă şi moarte

Preşedintele Venezuelei Hugo Chavez

Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, se zbate între viaţă şi moarte. Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele ţării sud-americane, Nicolas Maduro. Declaraţia vine după ce, acum o săptămână, liderul de la Caracas s-a întors în ţară în urma unui tratament de cancer, efectuat în Cuba.

Zilele trecute, fostul ambasador al statului Panama pe lângă Organizaţia Statelor Americane a declarat că Hugo Chavez a intrat în moarte cerebrală pe 30 decembrie şi a fost deconectat de la aparate în urmă cu patru zile.

Oficialul susţine că Chavez a fost mutat de la Havana la Caracas, ca să nu fie deconectat de la aparate în ţară străină. Guvernul de la Caracas a dezminţit aceste informaţii. Hugo Chavez nu a mai fost văzut în public de aproape două luni. Reales în octombrie pentru un al treilea mandat, el nu a putut depune jurământul pe 10 ianuarie, dar a fost confirmat în funcţie.

Potrivit ultimelor sondaje de opinie, vicepreşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, ar putea câştiga detaşat alegerile prezidenţiale, dar acest lucru s-ar întâmpla numai dacă preşedintele venezuelean, Hugo Chavez, va renunţa la viaţa publică, sau moare.Sondajul îi acordă vicepreşedintelui Maduro 50% din sufragii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: