Venezuela a blocat transmisiunile CNN şi BBC după ce au difuzat imagini de la proteste

Venezuela a blocat transmisiunile CNN şi BBC după ce au difuzat imagini de la proteste

FOTO AFP

Guvernul din Venezuela a blocat transmisiunile CNN pe teritoriul său la scurt timp după ce postul a difuzat imagini în care maşinile militare intrau în mulţimea de protestatari din Caracas.

Serviciile dfistribuţie TV DirecTV, Net Uno, Intercable şi Telefónica au primit ordine de la agenţia guvernamentală Conatel să blocheze transmisiunea CNN.
 
Emisia BBC Global News a fost de asemenea întreruptă în ţara sud-americană.
 
Transmisiunea CNN a fost blocată timp de un minut după ce postul a difuzat imagini live cu Garda naţională trecând cu maşinile peste protestatari.
 
CNN.com a rămas însă accesibil online.
 
 
CNN a mai fost blocat în Venezuela în 2017 - atunci operatorii de cablu au primit ordine să întrerupă transmisiunea CNN en Español după ce postul a difuzat investigaţii referitoare la emiterea frauduloasă a paşapoartelor şi vizelor venezuelene
 
Marţi pe străzile din Venezuela au izbucnit încleştări violente între protestatari şi forţele de ordine după ce Juan Guaidó i-a chemat pe venezueleni în stradă pentru a se opune lui Nicolas Maduro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: