VIDEO Un „sociolog“ din Qatar a publicat un ghid online despre cum ar trebui musulmanii să-şi bată nevestele: „Trebuie să simtă că eşti bărbat adevărat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captura video
FOTO Captura video

Un sociolog din Qatar a stârnit revolta opiniei publice, după ce a publicat un ghid online care le explică bărbaţilor musulmani cum să-şi bată soţiile, potrivit Daily Mail.

Abd Al-Aziz Al-Khazraj a publicat filmuleţul pe canalul său de Youtube, Al Mojitama, acesta învăţându-i pe bărbaţi cum să-şi „pedepsească“ soţiile sub legea islamică.

El este văzut în filmare cum exemplifică tehnicile pe un copil, în timp ce spune către cameră: „Unii oameni o lovesc cu pumnul sau îi dau o palmă peste faţă...Acest lucru nu este permis“.

„Profetul Mohamed... Uite cât de milostiv este islamul. Profetul a interzis să o loveşti peste faţă. El le-a interzis bărbaţilor să-şi bată femeile peste faţă.

Loviturile peste faţă, loviturile la cap, lovitul cu pumnul în nas-toate aceste lucruri sunt interzise. Bătaia este pentru disciplină“.

   

Bărbatul spune în filmuleţ că el consideră că bătaia ar trebui să fie uşoară şi nedureroasă şi ar trebui să o facă pe femeie „să simtă forţa soţului ei“.

El demonstrează acest lucru prin pălmuirea copilului pe umeri, ţipând la el din apropiere: „Ţi-am spus să nu părăseşti casa! De câte ori trebuie să-ţi spun?“

Bărbatul a spus: „Dragi privitori, mulţi oameni-în special cei care sunt căsătoriţi-ar dori să ştie cum se bate o soţie. Este necesar să-ţi baţi soţia? Trebuie ca bărbatul să-şi bată soţia în fiecare zi? Nu. Mai întâi trebuie să înţelegem că bărbatul este liderul casei. Un lider are autoritate, exact ca un manager de companie.

Liderul casei ar putea să decidă să-şi disciplineze soţia, astfel ca viaţa să meargă mai departe. Cum îşi bate soţul nevasta? O bate pentru disciplină, din dragoste. El o iubeşte.

Acum... să vedem cum islamul te învaţă să-ţi baţi nevasta. Să ne imaginăm că Nayef aici de faţă... Nayef este evident un copil, dar să ne imaginăm că el este soţia. Cum ar trebui un soţ să-şi bată soţia?

Întâi, el trebuie să o dojenească-cu alte cuvinte, ar trebui să o sfătuiască. Apoi, el ar trebui să se abţină să mai împartă patul conjugal cu ea. Dacă toate acestea nu funcţionează, începem bătaia ca ultimă soluţie.

Aceasta este o bătaie nedureroasă, care nu lasă vânătăi şi nu produce sângerări. Bătaia pe care i-am dat-o lui Nayef este adevărata bătaie blândă în islam“.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite