Un post de televiziune controlat de regimul de la Teheran a difuzat un filmuleţ cu un atac asupra Capitoliului SUA VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Capitoliul SUA în flăcări intr-un filmulet de propagandă al Iranului Captură Twitter
Capitoliul SUA în flăcări intr-un filmulet de propagandă al Iranului Captură Twitter

Un post de televiziune din Iran controlat de regimul de la Teheran a difuzat un filmuleţ de propagandă care prezintă Capitoliul SUA în flăcări în urma unui atac cu rachetă.

În timp de administraţia Biden caută soluţii pentru reluarea acordului nuclear cu Iranul, denunţat de Donald Trump, Teheranul difuzează imagini de propagandă cu Capitoliul luând foc după un atac cu rachetă al armatei iraniene.

În imagini poate fi văzut şi liderul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, inspectând trupele.

Acest filmuleţ a fost făcut public duminică, în ziua în care preşedintele iranian Hassan Rouhani a susţinută că Statele Unite „au pierdut războiul economic” cu ţara sa.

Rouhani a ţinut să condamne astfel sancţiunile reimpuse de Trump Iranului odată cu retragerea SUA din acordul nuclear de la Viena.

Negocierile privind relansarea acordului nuclear de la Viena au fost reluate marţea trecută.

„Participanţii îşi vor continua discuţiile în vederea unei posibile reveniri a Statelor Unite (în acord, n. red.) şi cu privire la modul de asigurare a implementării complete şi eficiente (a acordului de către Iran, n. red.)”, a anunţat UE într-un comunicat.

În primele două runde, părţile europene participante la acord - Franţa, Germania şi Marea Britanie - au spus că au văzut progrese, dar că este nevoie de mult mai multă muncă.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite