Trei copii ai celui mai bogat miliardar din Danemarca au fost ucişi în atentatele din Sri Lanka

Trei copii ai celui mai bogat miliardar din Danemarca au fost ucişi în atentatele din Sri Lanka

FOTO EPA-EFE/ MA/ Pushpa Kumara

Cel mai bogat danez a pierdut trei copii într-una dintre cele opt explozii produse duminică în Sri Lanka, scrie agenţia de presă Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trei dintre cei patru copii ai miliardarului Anders Holch Povlsen, proprietarul retailerului de îmbrăcăminte Bestseller, au murit într-unul dintre atentatele comise de Paştele catolic în Sri Lanka, a anunţat un purtător de cuvânt al omului de afaceri danez, citat de Reuters.

Acesta din urmă nu a vrut să dea detalii despre circumstanţele acestei tragedii, precizând doar că familia Povlsen se afla în vacanţă în Sri Lanka.

„Pot confirma că trei copii au fost ucişi. Nu avem alte comentarii şi vă rog să respectaţi dreptul la intimitate al familiei în aceste momente“, a declarat el.

În total, 32 de cetăţeni străini (americani, britanici, chinezi, indieni, olandezi, potrughezi şi turci) au murit duminică în Sri Lanka, potrivit autorităţilor locale.

Poliţia a arestat 24 de persoane în legătură cu cele opt explozii, care sunt descrise drept un atac coordonat.

Potrivit autorităţilor locale, atentatele au fost comise de kamikaze ai mişcării islamiste National Thowheeth Jama'ath (NTJ).

NJT a intrat în vizorul autorităţilor anul trecut după vandalizarea unor statui budiste.

Anders Holch Povlsen, în vârstă de 46 de ani, are o avere estimată la 7,9 miliarde de dolari.

El şi soţia sa, Anne Storm Pedersen, deţin 1% din pământul Scoţiei, dar şi terenuri în Munţii Carpaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: