Un magician care a vrut să recreeze un truc faimos al lui Houdini, într-un râu din India, nu a mai ieşit din apă

Un magician care
a vrut să recreeze un truc faimos al lui Houdini, într-un râu din India, nu a mai ieşit din apă

FOTO BBC

Un magician indian, care a încercat să recreeze un truc faimos al lui Harry Houdini, sărind înlănţuit în apă, nu a mai ieşit la suprafaţă şi autorităţile cred că a murit înecat, potrivit BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chanchai Lahiri, pe numele de scenă Mandrake, trebuia să se elibereze şi să înoate spre mal, dar nu a mai ieşit din râul Hooghly, situat în Bengalul de Vest.

Spectatorii care s-au adunat să vadă trucul de magie au informat poliţia, când au văzut că Lahiri nu mai iese la suprafaţă şi autorităţile au pornit o misiune de căutare.

Mandrake a fost coborât în râu de pe o barcă. El era legat cu un lanţ şi şase lacăte. Poliţiştii şi echipele de scafandri au cercetat zona, dar până acum nu au reuşit să-l găsească pe magician. Un ofiţer a declarat pentru ziarul Hindustan Times că Lahiri nu poate fi declarat decedat până când nu i se găseşte corpul neînsufleţit.

Jayanta Shaw, fotograf la o publicaţie locală, a fost de faţă când Lahiri a încercat trucul. El a declarat pentru BBC că a vorbit cu magicianul înainte să-şi înceapă actul.

„L-am întrebat de ce îşi riscă viaţa pentru magie“, a spus Shaw. „El a zâmbit şi a spus <<Dacă o fac cum trebuie, e magie. Dacă fac o greşeală, devine o tragedie.>>“

Lahiri i-a mai spus că vrea să facă acest truc ca să „învie interesul pentru magie“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: