Un luptător SAS a reuşit să ucidă 5 terorişti în 7 secunde

Un luptător SAS a reuşit să ucidă 5 terorişti în 7 secunde

FOTO Arhivă Getty Images

Un luptător SAS a ajuns erou după ce a reuşit să elimine cinci terorişti în numai şapte secunde, pentru a împiedica un atac sinucigaş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Soldatul britanic se afla pe perimetrul unei fabrici în care se pregăteau bombe, în cadrul unui raid SAS într-un avanpost al ISIS, în Bagdad, Irak, care a avut loc în toamna anului trecut. O echipă formată din 12 membri a supravegheat clădirea timp de mai multe zile înainte de asalt, după ce a primit informaţii referitoare la pregătirea unor atacuri sinucigaşe. 
 
La apus, echipa a pătruns în curtea clădirii, unde s-a trezit în faţa unui grup de jihadişti înarmaţi până în dinţi.  Unul dintre membrii echipei SAS a reuşit să ucidă trei terorişti, cu ajutorul unei arme semiautomate Benelli M4 Super 90.
 
„Teroriştii se aflau la câţiva metri de echipa SAS. Abia îşi terminaseră rugăciunea de dimineaţă şi încărcau armele într-un camion. Cel mai probabil se pregăteau de un atac. Un soldat a deschis focul şi a ucis trei jihadişti înainte ca aceştia să aibă vreo reacţie. Alţi doi terorişti care au apărut din clădire au fost şi ei neutralizaţi de acelaşi soldat. Totul s-a terminat în câteva secunde“, a declarat o sursă pentru Daily Star, care susţine că cei cinci terorişti au fost ucişi în mai puţin de 7 secunde.
 
Ceilalţi jihadişti s-au predat în momentul în care au văzut că două dintre cadavre nu mai aveau cap. Pe corpurile a doi jihadişti au fost găsite veste cu explozibil.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: