Un avion de pasageri cu 176 de persoane la bord s-a prăbuşit în Iran. Nu există supravieţuitori FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA-EFE
FOTO EPA-EFE

O aeronavă ucraineană cu aproape 180 de persoane la bord s-a prăbuşit miercuri dimineaţă la câteva minute de la decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran, a anunţat agenţia de presă iraniană Fars, relatează BBC.

GALERIE FOTO

    

UPDATE 14.00 Cei mai mulţi pasageri erau iranieni, urmaţi ca pondere de canadieni. În imaginile de la locul tragediei se văd mai multe jucării, haine şi cărţi pentru copii.

captura

UPDATE 08.45 Un reprezentant al Aeroportului Internaţional Imam Khomeini de unde a decolat avionul Boeing 737 a precizat că erau 176 de persoane la bord - 167 de pasageri şi nouă membri ai echipajului.

UPDATE 7.30 Conform oficialităţilor iraniene, toţi pasagerii au murit, iar echipele de salvare nu au putut interveni imediat din cauza flăcărilor.

Motivul din spatele prăbuşirii avionului este pur tehnic, motorul luând foc în zbor, a declarat seful departamentului de urgenţă iranian. Majoritatea pasagerilor erau cetăţeni iranieni.

Accident avion Ucraina în Iran FOTO EPA-EFE / Ruhollah Vahdati

Avionul operat de Ukrainian International Airlines a luat foc la opt minute de la decolare, au transmis serviciile de urgenţă citate de Reuters.

The Guardian relatează că prăbuşirea nu pare să aibă legătură cu atacurile iraniene asupra bazelor americane.

Potrivit informaţiilor iniţiale, aeronava Boeing 737-800 se îndrepta către Kiev. 

Administraţia Federală de aviaţie a SUA a declarat că va interzice zborurile avioanelor americane deasupra Iraqului, Iranului şi golfului Oman „din pricina activităţilor militare intensificate şi tensiunilor politice crescute în Orientul Mijlociu care prezintă riscuri la adresa zborurilor civile americane”

Potrivit FlightRadar24, câţiva operatori de zbor ai altor ţări aveau zboruri deasupra Iraqului şi Iranului la momentul emiterii interdicţiei pentru avioanele de pasageri americane.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite