Un australian a fost ucis de un rechin în timp ce făcea surf

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un surfer a murit după ce a fost atacat de un rechin în largul coastei de est a Australiei.
Un surfer a murit după ce a fost atacat de un rechin în largul coastei de est a Australiei.

Un surfer de 50 de ani a murit după ce a fost atacat de un rechin, în largul coastei de est a Australiei, într-o zonă considerată a fi sigură pentru turişti. Oamenii care se aflau pe plajă au tras victima la mal şi i-au acordat primul ajutor până la sosirea medicilor, însă nu a putut fi salvată.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, naviga la 220 de kilometri nord de Sydney când a fost atacat de un rechin, se arată într-un comunicat al poliţiei, conform Digi24. 

Cei aflaţi în zonă l-au tras pe bărbat din apă, care a suferit mai multe răni grave. Medicii Serviciului de Ambulanţă, care au ajuns la faţa locului la scurtă vreme după producerea incidentului, au precizat că bărbatul a fost resuscitat, însă în ciuda eforturilor depuse el a decedat.

Brian Wilcox, preşedintele unei organizaţii de salvare a vieţilor omeneşti din Australia, a declarat că a fost demarată o operaţiune cu ajutorul dronelor, pentru a identifica posibile pericole în zonă. La o primă căutare, doi rechini au fost zăriţi în apele coastei, susţine acesta.

„Este fără precedent. Nu-mi amintesc să fi avut vreodată un atac în această zonă. Vom demara alte misiuni cu drone în următoarele două zile doar pentru a ne asigura că nu sunt rechini care să pună în pericol vieţilor oamenilor”, a declarat Wilcox, potrivit ABC News.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite