Turcia: Un soldat rebel a fost decapitat de susţinătorii guvernamentali

Turcia: Un soldat rebel a fost decapitat de susţinătorii guvernamentali

Soldaţii rebeli au fost linşaţi de susţinătorii guvernamentali

Un soldat care făcea parte din gruparea de rebeli care a încercat să răstoarne regimul aflat la putere în Turcia ar fi fost decapitat de susţinătorii guvernamentali în noaptea de vineri spre sâmbătă, conform "The Independent".

Pe reţelele de socializare circulă mai multe înregistrări video şi fotografii şocante cu un soldat din forţele rebele care ar fi fost linşat de către susţinătorii partidului aflat la guvernare pe unul dintre podurile care traversează Bosforul.

Vineri seară, o parte a Armatei din Turcia a încercat să pună în aplicare o lovitură de stat prin care să-l răstoarne pe preşedintele Recep Tayyip Erdogan. Militarii rebeli au anunţat că au preluat controlul, dar au fost respinşi, după câteva ore, civilii şi poliţia reuşind să blocheze puciul. Între cele două grupări s-au produs ciocniri violente.

Cel puţin 265 de oameni au fost ucişi, iar alţi 1.440 au fost răniţi în ciocnirile din noaptea de vineri spre sâmbătă. Aproape 3.000 de militari au fost arestaţi în legătură cu tentativa de lovitură de stat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările