Soţia emirului din Dubai şi-a luat copiii şi a fugit de acasă cu zeci de milioane de dolari: vrea azil politic într-o ţară europeană

Soţia emirului din Dubai şi-a luat copiii şi a fugit de acasă cu zeci de milioane de dolari: vrea azil politic într-o ţară europeană

Prinţesa Haya şi emirul Mohammed bin Rashid Al Maktoum la o conferinţă interguvernamentală organizată la Dubai FOTO EPA-EFE

Prinţesa Haya, fiica defunctului rege iordanian Hussein şi soţia emirului Dubaiului, a fugit în Germania împreună cu cei doi copii ai ei şi cu o sumă de 40 de milioane de dolari, scrie presa internaţională.

Ştiri pe aceeaşi temă

După 15 ani de căsnicie cu Mohammed bin Rashid Al Maktoum, emirul Dubaiului, care deţine totodată funcţiile de vicepreşedinte şi premier al Emiratelor Arabe Unite, prinţesa Haya a fugit de acasă împreună cu cei doi copii ai ei şi o sumă de 40 de milioane de dolari.

Potrivit publicaţiei britanice The Sun, prinţesa în vârstă de 45 de ani s-a stabilit în Germania şi vrea să obţină azil politic în această ţară. Totodată, a depus o cerere de divorţ.

Nevăzută în public de la mijlocul lui februarie, ea ar fi dorit iniţial să stea la Londra, dar a renunţat la acest plan, de teama de a nu fi predată soţului ei, scrie The Sun.

Autorităţile din Dubai nu au confirmat informaţia. Dar surse apropiate dosarului susţin că şeicul, care are 69 de ani, s-a adresat Guvernului german pentru a-i trimite soţia şi copiii acasă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările